Autor: Tanel Raig • 6. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurent meelitas üle Tere juhi

Märtsis lahkubTere ASi juhtkonnast Ülo Kivine, siirdudes juhtima Saaremaa Piimatööstust.

Eesti piimaturu seis on hetkel keeruline, hinnad on madalal tasemel ja räägitakse jätkusuutlikkusest laiemalt. Otsus võtta vastu Saaremaa piimatööstuse juhtimine ei olnud Ülo Kivisel hetkeemotsioon. „Kaalusin pikalt ja lõpliku otsuse langetasin jaanuaris. Väljakutse on suur ja eks meretagune asi ole ka alati huvitavam."

Saaremaa Piimatööstuse praeguse juhi Andi Saagpaki sõnul on ta rahul, et õnnestus mandrilt nii hea mees tööle meelitada. „Meie jaoks on see parim variant. Ülol on pikk kogemus, ta on piimanduses hinnatud kui mees, kel on suured teadmised sektorist ja pikk kogemus."

Loe pikemalt Põllumajandus.ee

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077