Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 30. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti Veski: pakendiauditi lisakulu 1000-2000 eurot

Balti Veski tegevjuht Ergo Neeme ütles toostusuudised.ee loengul, et pakendi käitlemine on igal juhul ettevõttele kulu.

Küsimusele, kui suur pakendi auditeerimise nõude hind, vastas Neeme, et see jääb vahemikku 1000-2000 eurot, aga oleneb kindlasti lisaks ettevõtte suurusest ja sellest, millist audiitorbürood kasutatakse. Neeme lisas, et tema asus nende ettevõtte audiitorbürood küsimustega "pommitama" juba eelmise aasta suvel.

"Meie esitame iga kuu oma pakendiaruande Tootjavastutusorganisatsioon OÜ-le (TVO). Alates sellest aastast kuulume samuti auditeerimisele. Meil on müügipakend ja hulgipakend ja arvestus käib plasti, paberi ja kartoni järgi. Numbrid sisestame TVO andmebaasi," selgitas ta.

Neeme märkis, et Balti Veski kasutab majandustarkvara Navision ja ettevõtte majandustarkvara peab kindlasti pakendiaruandlust toetama. "Meie oma seda teeb," täpsustas ta.

Alljärgnevalt ka mõned väljavõtted Neeme ettekandest.

 

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077