Autor: Tanel Raig • 21. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hagar avas Tapal uuendatud tehase

Pagaritööstus AS Hagar avas Tapal ligi 800 tuhat eurot maksma läinud laiendatud tootmiskompleksi.

Hagari juhatuse esimehe Aivar Tamme sõnul  renoveeriti põhjalikult Tapa tootmishoone ning loodi täiendavalt töötajale vajalikke olmetingimusi.

 „Tapa pagaritööstuses on nüüd täiendavalt 52 uut töökohta, oleme üks suuuremaid kohalikke tööandjaid“ ütles Tamm. Hagari uue tootmishoone avamisel osales põllumajandusminister Ivari Padar, kes avaldas heameelt tänavusel Rukki Aastal just leiva- ja pagaritööstusse tehtud investeeringu puhul, millest osa põhineb Soome kapitalil. ASis Hagar töötab 130 inimest. Ettevõtte müügikäive oli 2014.aastal oli 5,3 miljonit eurot. Üldises langustrendis oleval turul kasvas Hagari müügikäive möödnud aastal 12%.Hagari tootevalikus on üle 100 nimetuse pagaritooteid (leib, sai, sepik, väikesaiad) ning kondiitritooteid (koogid, tordid, kringlid, stritslid).

AS Hagar omanikfirma OÜ Masa Invest suuraktsionärid on Avo Kaasik ja Ingman Development Oy Ab.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077