Bermanid lahkusid BLRT juhatusest

BLRT Grupi uude juhatusse ei kuulu enam Fjodor, Igor ja Mark Bermann.

Alates 12. jaanuarist 2015 kuuluvad kontserni BLRT Grupp juhatuse koosseisu Veronika Ivanovskaja ja Georgi Grigorjan. Veronika Ivanovskaja töötab kontsernis juba 16 aastat, millest viimased viis aastat on ta olnud BLRT Grupi nõukogu liige. Georgi Grigorjan töötab kontsernis juba üle 14 aasta, millest viimased 12 on ta juhtinud BLRT Grupi üht suurimat tütarettevõtet Elme Metall. Kontserni juhatuse koosseisu jääb ka Anatoli Onolov.
 
BLRT Grupi juhatuse esimeheks valiti Veronika Ivanovskaja.
 
„Varasemalt kontserni juhatusse kuulunud Igor Berman keskendub ühisettevõtte Elme Messer Gaas suuremate projektide teostamisele. Mark Berman suunab oma tähelepanu kalakasvatuskomplekside ehitamisele ja BLRT Grupi stividoriteenuste arendamisele. Fjodor Berman rakendab oma laialdasi kogemusi ja teadmisi kontserni restruktureerimise jätkamiseks,“ kommenteeris BLRT Grupi kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara