Autor: Tanel Raig • 26. november 2014

BLRT sidusettevõte esitas pankrotiavalduse

BLRT grupi sidusettevõte Huuhka & BLRT Interior OÜ esitas pankrotiavalduse. Selle ettevõtte juhtimist ja majandustegevust kureeris Soome kaasomanik Huuhka OY, kirjutas Postimees.

“Selle aasta alguses teostas Huuhka & BLRT Interior OÜ suuremahulisi töid rahvusvahelisele reederile, kuid paraku projekt ebaõnnestus ning ettevõte kandis väga suure kahjumi ja tekkisid püsivad likviidsusprobleemid. Sellele järgnenud väiksemad töövõtud ei suutnud tekkinud kahjumit ja rahavoogusid parandada,” selgitas BLRT pressiesindaja Katerina Danilova.

Kuna kaasomanikud ei suutnud Danilova sõnul saavutada üksmeelt ettevõttesse lisaraha kaasamise ja ettevõtte edasise tegevuse üle, oli ettevõtte juhatus kooskõlas äriseadustikuga sunnitud esitama pankrotiavalduse.

Loe edasi Postimehest.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077