Autor: Tanel Raig • 26. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BLRT sidusettevõte esitas pankrotiavalduse

BLRT grupi sidusettevõte Huuhka & BLRT Interior OÜ esitas pankrotiavalduse. Selle ettevõtte juhtimist ja majandustegevust kureeris Soome kaasomanik Huuhka OY, kirjutas Postimees.

“Selle aasta alguses teostas Huuhka & BLRT Interior OÜ suuremahulisi töid rahvusvahelisele reederile, kuid paraku projekt ebaõnnestus ning ettevõte kandis väga suure kahjumi ja tekkisid püsivad likviidsusprobleemid. Sellele järgnenud väiksemad töövõtud ei suutnud tekkinud kahjumit ja rahavoogusid parandada,” selgitas BLRT pressiesindaja Katerina Danilova.

Kuna kaasomanikud ei suutnud Danilova sõnul saavutada üksmeelt ettevõttesse lisaraha kaasamise ja ettevõtte edasise tegevuse üle, oli ettevõtte juhatus kooskõlas äriseadustikuga sunnitud esitama pankrotiavalduse.

Loe edasi Postimehest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077