25. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rannarootsi lihatööstus investeerib süldikatlasse

Rannarootsi investeerib tänavu 300 000 eurot, millest lõviosa läheb uuele süldikatlale.

Ettevõte ei ole viimastel aastatel ruume juurde ehitanud, selle asemel on renoveeritud olemasolevat 5000 ruutmeetrilist pinda, kirjutab Lääne Elu. Tänavu lisandusid seadmeparki uued suitsuahjud. Enne uut aastat loodetakse kätte saada uus süldikatel, mis tõstab tänavuse investeeringu summa 300 000 euroni.

Rannarootsi  toodab aastas keskmiselt 4500-5000 tonni lihatooteid.

Loe edasi Lääne Elust.

Autor: Toostusuudised. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077