Autor: Raigo Neudorf • 23. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Masina- ja metallitööstuse TOPi võitis AQ Lasertool

Äripäeva poolt koostatud Masina- ja metallitööstuse TOP 2013 kõige edukamaks ettevõtteks osutus AQ Lasertool OÜ.

Ettevõtte käive oli möödunud aastal ligi 22 miljonit eurot ning ärikasum ligi 3,6 miljonit eurot. Läinud aastal saavutas AQ Lasertool masina- ja metallitööstuse TOPis 6. koha.

AQ Lasertoolile järgnesid tänavuses pingereas AS Luksusjaht ja AS ABB. Saaremaal tegutsev jahitootja näitas mullu 14,7 miljoni suurust käivet ja 3 miljoni euro suurust ärikasumit. AS ABB käive ulatus samal perioodil 186,7 miljoni euroni ning ärikasum 13,8 miljoni euroni.Möödunud aastal olid nimetatud ettevõtted masina- ja metallitööstuse TOPis vastavalt 34. ja 19. kohal.Värske TOPiga saab tutvuda täna Äripäeva paberlehe vahel ilmunud Tööstuse erilehes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077