Raigo Neudorf • 9. oktoober 2014
Jaga lugu:

Täna selguvad aasta parimad ettevõtted

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Eesti Tööandjate Keskliit kuulutavad täna õhtul välja Eesti parimad ettevõtted. Lisaks pärjatakse sel aastal esimest korda Aasta Ettevõte 2014.

Era – ja avaliku sektori koostöös toimub Eesti suurim ettevõtluskonkurss, mis koosneb Ettevõtluse Auhinnast ja Konkurentsivõime Edetabelist.

EASi Ettevõtluse Auhinna konkursiga selgitatakse välja parimad ja ambitsioonikamad ettevõtted viies valdkonnas: Aasta Uuendaja, Aasta Välisinvestor, Aasta Disaini Rakendaja, Aasta Piirkonna Ettevõte ja Aasta Eksportöör.Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ja Eesti Tööandjate Keskliidu poolt korraldatava Konkurentsivõime Edetabeli parimad selgitatakse välja nii suurettevõtete, kesk- ja väikeettevõtete kui ka mikroettevõtete arvestuses.Lisaks koostatakse edetabelid 12 valdkonnas: jaekaubandus, hulgikaubandus, tööstus ja energeetika, toiduainetööstus, ehitus, side/kommunikatsioon/IT-teenused, transport ja logistika, arhitektuur ja projekteerimine, turism, finantsvahendus, äriteenindus ja kinnisvara, teenindus.Ettevõtluse Auhinnale 2014 kandideeris 70  ettevõtet. Konkurentsivõime Edetabeli konkursil osales sel aastal 472 ettevõtet.Ettevõtluskonkursi eesmärgiks on edendada ettevõtlikkust ning tunnustada parimaid Eesti ettevõtteid. Konkurss on pikaajaliste traditsioonidega ning igal aastal tunnustatakse Eesti parimaid ettevõtteid.Võitjad kuulutatakse välja täna õhtul Telliskivi Loomelinnakus Vaba Lava teatrimajas.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt