Autor: Raigo Neudorf • 27. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõige kasumlikum oli Grossi tootmisettevõte

Äripäeva selleaastase toidu- ja joogitootjate TOPi kõige kasumlikum ettevõte oli Oleg Grossile kuuluv OG Elektra Tootmise AS, selgub Äripäeva Tööstuse erilehest.

1999. aastal asutatud ettevõtte tegevusaladeks on Grossi kaupluseketile kulinaaria-, vorsti-, pagari- ja kondiitritoodete valmistamine.

Majandusaasta aruande kohaselt oli OG Elektra Tootmise müügitulu 2013. aastal veidi vähem kui 8,5 miljonit eurot, kusjuures müük kasvas aastaga 2,8%.2013. aastal investeeris ettevõte põhivarasse 2,5 miljonit eurot ning tänavu on planeeritud põhivarade soetusse investeerida umbes 200 000 eurot.

OG Elektra 2013. aasta puhaskasum oli 2,8 miljonit eurot.

Äripäeva toidu- ja joogitootjate TOP ilmus 27. augustil Tööstuse erilehes. 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077