• 26.08.14, 15:38
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Lada vähendab Venemaal tootmist

Venemaa autotootja AvtoVAZ plaanib Lada kaubamärgiga sõidukite tootmist järgmise 3 kuu jooksul vähendada 25 000 ühiku võrra, kuna Lada sõidukid ei lähe enam nii hästi kaubaks, vahendab Tekniikkatalous.fi.
Renault-Nissani gruppi kuuluv autotootja valmistas läinud kuul 47 100 Lada sõidukit ning 12 100 Renault’d ja Nissanit, samas on Vene turu nõudlus vähenenud.
Venemaa enimmüüdud automargi (Lada) müüginumbrid kahanesid esimese seitsme kuuga 16% ehk 220 822 sõiduki võrra. Selle aasta juulis kahanes automüük Venemaal aga koguni 23% võrrelduna möödunud aasta sama ajaga.Venemaa peaminister Dmitri Medvedev on teatanud, et riik plaanib autotööstust toetada. Samas pole veel teada, milliseid meetmeid selleks rakendatakse.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele