Gasum müüb Eesti tütre Alexelale

Gasum Energiapalvelut Oy müüb oma tütarettevõtte Gasum Eesti AS Alexela kontserni kuuluvale AS-ile Alexela Energia. Ümberkorraldus on osa Gasumi strateegiast keskenduda gaasituru arendusele Soomes ja Põhjamaades.

Tehing saab teoks hinnanguliselt 2014. aasta septembris või oktoobris, juhul kui õnnestub täita tehingu eeldused, sealhulgas saada Konkurentsiameti nõusolek.

„Ümberkorraldus toetab Gasumi strateegiat keskenduda gaasituru arendusele Soomes ja teistes Põhjamaades,“ ütles Gasum Energiapalvelut Oy energiateenuste juht Jarko Alanko. „Kuigi ettevõte vahetab omanikku, jätkub kohalik gaasivarustus katkematult,“ kinnitas Alexela Energia juht Marti Hääl.

Varem Gaasienergia nime kandnud Gasum Eesti AS on Gasumi kontserni tütarettevõte. Gasum Eesti tegeleb maagaasi jaotuse ja müügiga väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele ja kodumajapidamistele Tallinna lähedal, Rapla ja Tabasalu piirkonnas. Ettevõte haldab ja hooldab 62 kilomeetrit gaasitorustikke. Gasum Eesti käive oli 2013. aastal ligi 2 miljonit eurot ja ettevõttel on 4 töötajat.

Osale arutelus

  • aripaev. ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara