Autor: Raigo Neudorf • 12. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome magusatootja alustab tootmist Eestis

Soome magusatootja Panda ehk Orkla Confectionary & Snacks Finland Ab hakkab kulude kokkuhoiu eesmärgil toodangut valmistama Eestis, vahendab väljaanne Keskisuomalainen (ksml.fi).

Ettevõtte eesmärgiks on saavutada selle sammuga aastas enam kui miljon eurot kokkuhoidu. 

Senise info kohaselt tihendab Panda Eestis koostööd samuti Orkla gruppi kuuluva sõsarettevõttega, kelle nime uudises küll ei mainita, kuid kelleks on ilmselt AS Kalev. Esialgu hakatakse Eestis valmistama ühte toodet.Panda tegevjuhi Pasi Flinkmani sõnul on säärane samm vajalik, kuna senised ootused pole ei ettevõtte kasvu ega kasumlikkuse osas täitunud.AS Kalev pole omapoolset kommentaari Tööstusuudistele veel edastanud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077