3. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe jäätisetootja La Muu omanäolist töökuulutust

Ökojäätise tootja La Muu avaldas oma Facebooki kontol omanäolise töökuulutuse, mille kaudu otsib endale jäätisemeistrit.

 Järgneb La Muu töökuulutus.

„Tänahommikusel loendusel avastasime, et üks jäätisemeister jälle puudu. Tavaliselt kahtlustame siis, et õhtul on jälle keegi külmkambrisse kinni jäänud (mis on tüütu, kuna nende lahtisulatamine võtab palju kallist tööaega), aga seekord olid külmkambris ainult rabarbernaadi. Peale uut ülelugemist mõistsime, et kadunud pole kedagi - lihtsalt tööd on nii palju, et tekib tunne, nagu oleks keegi puudu! Seega, otsime uut puuduolevat jäätisemeistrit!

Mõni sõna töö kohta ka. No see jäätisemeistri töö on nagu töö ikka - kontimurdev! Füüsiliselt kurnav, kohati hullult tüütu, päevad venivad kui tatt. Palju rutiinseid arusaamatuid tegevusi. Olematu olme, nüristavalt pikad vahetused, palka makstakse ümbrikutes (tunnitasu = 4.5 ümbrikku). Ja ettevõtte kohta? Selline väike kahtlase mineviku ja segase tulevikuga aguliäri, töökaaslased tulevad ja lähevad, juhid on m....d, igaüks-iseenda-eest mentaliteet. Töökoht ise asub kuskil Kopli serval karupees.  Aga muidu superluks! Kes tahab saada La Muu jäätisemeistriks?“

Tööstusuudised on varem ka La Muu tegemistest kirjutanud:

Ökojäätiste tootja: nii suurt nõudlust poleks oodanud

Jäätisetootja La Muu naudib kiiret kasvu

 

Autor: Toostusuudised. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077