Jaga lugu:

Tarmeli tootmismaht kahekordistub, juurde tekib 100 töökohta

ASi Mainor nõukogu esimehe Ülo Pärnitsa sõnul aitab Tarmeli müük anda ettevõttele uue hingamise.

"Mainor on alati olnud kodumaise tööstuse patrioot ning tänane tehing saab teoks ainult tänu sellele, et ostjaks on tubli Eesti ettevõte ning neil on olemas ka selge visioon, kuidas tehingust kohaliku tööstuse arengule tulu tõuseb," kommenteeris AS Mainor nõukogu esimees Ülo Pärnits.

“See on kasulik tehing Eesti majandusele, kuna Wendre kavatseb kahekordistada ettevõtte tootmismahu, mis kasvatab Eesti eksporti 10 miljonit eurot aastas ja loob juurde pea 100 töökohta,” selgitas Pärnits.

 Hoolimata korralikust tööstus- ja tootmisettevõtete portfellist on Mainori põhifookus viimastel aastatel olnud selgelt kinnisvara, täpsemalt Ülemiste City arendamisel. "Seetõttu on eriti tore, et saime ühe tütre korralikule kosilasele mehele panna," muigas Pärnits. AS Mainor müüs täna voodeid ja madratseid tootva tütarfirma Tarmel Furniture OÜ Euroopa ühele suuremale vooditekstiilide tootjale Wendre.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt