Autor: Raigo Neudorf • 30. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarmeli tootmismaht kahekordistub, juurde tekib 100 töökohta

ASi Mainor nõukogu esimehe Ülo Pärnitsa sõnul aitab Tarmeli müük anda ettevõttele uue hingamise.

"Mainor on alati olnud kodumaise tööstuse patrioot ning tänane tehing saab teoks ainult tänu sellele, et ostjaks on tubli Eesti ettevõte ning neil on olemas ka selge visioon, kuidas tehingust kohaliku tööstuse arengule tulu tõuseb," kommenteeris AS Mainor nõukogu esimees Ülo Pärnits.

“See on kasulik tehing Eesti majandusele, kuna Wendre kavatseb kahekordistada ettevõtte tootmismahu, mis kasvatab Eesti eksporti 10 miljonit eurot aastas ja loob juurde pea 100 töökohta,” selgitas Pärnits.

 Hoolimata korralikust tööstus- ja tootmisettevõtete portfellist on Mainori põhifookus viimastel aastatel olnud selgelt kinnisvara, täpsemalt Ülemiste City arendamisel. "Seetõttu on eriti tore, et saime ühe tütre korralikule kosilasele mehele panna," muigas Pärnits. AS Mainor müüs täna voodeid ja madratseid tootva tütarfirma Tarmel Furniture OÜ Euroopa ühele suuremale vooditekstiilide tootjale Wendre.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077