Jaga lugu:

Kristjan Rahu tutvustab investeeringute plaani

Eesti energeetikakontserni Utilitas suuromanik Kristjan Rahu tutvustab homme lähiaastate investeeringute plaani.

Kontsern on võtnud eesmärgiks suurenda soojatootmises kohaliku taastuvkütuse osakaalu ning parandada kogu kaugküttesüsteemi tegevuskindlust. Selleks käivitavad ettevõtted kolmeaastase investeerimisprogrammi.

Utilitase ja Tallinna Kütte juhid räägivad investeeringuplaanidest pressibriifingul teisipäeval kell 12. Esinevad Tallinna Kütte juhatuse esimees Priidu Nõmm, Utilitase juhatuse esimees Priit Koit ning Utilitase nõukogu esimees Kristjan Rahu.

AS Tallinna Küte ning seitsmes Eesti linnas kaugkütte teenust pakkuv AS Eraküte kuuluvad energeetikakontsernile Utilitas. Kontserni kuuluvad veel soojus- ja elektritootja OÜ Tallinna Elektrijaam, kaugkütteettevõte AS Rapla Küte ning käidu- ja hooldusteenuse pakkuja OÜ Väo Hake. OÜ Utilitas omab kontserni ettevõtetes 100% osalust.

Kontserni lähiaastate investeeringute plaan keskendub kohalike ja taastuvkütuste osakaalu suurendamisele, elektri ja soojuse koostootmise võimaluste kasutamisele ning efektiivse soojuse edastamise tagamisele.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077rain.jyristo@aripaev.ee