Autor: Indrek Kald • 26. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristjan Rahu tutvustab investeeringute plaani

Eesti energeetikakontserni Utilitas suuromanik Kristjan Rahu tutvustab homme lähiaastate investeeringute plaani.

Kontsern on võtnud eesmärgiks suurenda soojatootmises kohaliku taastuvkütuse osakaalu ning parandada kogu kaugküttesüsteemi tegevuskindlust. Selleks käivitavad ettevõtted kolmeaastase investeerimisprogrammi.

Utilitase ja Tallinna Kütte juhid räägivad investeeringuplaanidest pressibriifingul teisipäeval kell 12. Esinevad Tallinna Kütte juhatuse esimees Priidu Nõmm, Utilitase juhatuse esimees Priit Koit ning Utilitase nõukogu esimees Kristjan Rahu.

AS Tallinna Küte ning seitsmes Eesti linnas kaugkütte teenust pakkuv AS Eraküte kuuluvad energeetikakontsernile Utilitas. Kontserni kuuluvad veel soojus- ja elektritootja OÜ Tallinna Elektrijaam, kaugkütteettevõte AS Rapla Küte ning käidu- ja hooldusteenuse pakkuja OÜ Väo Hake. OÜ Utilitas omab kontserni ettevõtetes 100% osalust.

Kontserni lähiaastate investeeringute plaan keskendub kohalike ja taastuvkütuste osakaalu suurendamisele, elektri ja soojuse koostootmise võimaluste kasutamisele ning efektiivse soojuse edastamise tagamisele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077