Autor: Raigo Neudorf • 22. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sonny Aswani tõi Tolaram Groupi strateegiakohtumise Eestisse

Singapuri päritolu Tolaram Groupi aktsionärid ja tippjuhid peavad 24. aprillini Eestis strateegiakohtumist.

Osalejad Eestist, Singapurist, Indoneesiast, Nigeeriast, Ghanast ja Indiast kohtuvad kolmapäeval, 23. aprillil peaminister Taavi Rõivasega, teatas ettevõte.

“Eesti mängib grupi äritegevuses keskset rolli ning usun, et eriti riiki esimest korda külastavad osavõtjad õpivad palju uut Eestist, siinsest majandusest ning IT sektori innovatsioonist,“ ütles Tolaram Groupi Eesti tegevdirektor Sonny Aswani.

Pereettevõtte Tolaram Group äritegevus hõlmab digiteenuseid, logistikat, energeetikat, tarbekaupade tootmist, infrastruktuuriprojekte, paberi- ja tekstiilitööstust ning kinnisvara. Tolaramile kuulub ettevõtteid enam kui 20 Aasia, Aafrika, Euroopa ja Ameerika riigis.

Eestis kuuluvad Tolaram Groupi Kehras asuv jõupaberitootja Horizon Tselluloosi ja Paberi AS ja selle tütarettevõte, Daisy kaubamärgi all tuntud pehme paberi valmistaja Horizon Tissue, samuti tekstiiliettevõte Qualitex ning tervisespordi ja vaba aja veetmise klubi Status Club. Alates 1995. aastast on grupp investeerinud Eestisse üle 100 miljoni euro.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077