Autor: Raigo Neudorf • 3. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Carlsbergile määrati kopsakas kartellitrahv

Saksamaa konkurentsiamet trahvis Taani õlletootjat Carlsbergi ja 5 Saksa tootjat keelatud hinnakokkulepete sõlmimise eest, vahendab Taloussanomat.fi.

Ettevõtetele määratud trahvide kogusumma ulatub 231 miljoni euroni, Carlsbergi osa sellest moodustab 62 miljonit eurot.

Kõnealuste ettevõtete kanda on enam kui pool Saksa turu õllemahust. Sealse õlletööstuse aastane kogukäive ulatub 7 miljardi euroni.Carlsberg on seni kõik süüdistused tagasi lükanud ning kavatseb otsuse edasi kaevata.Carlsberg Group on globaalne õllehiid, kellele kuulub ka Saku Õlletehas.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077