Autor: Rainer Saad • 17. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toyota ja Honda peatasid mõnedes tehastes tootmise

Toyota ja Honda on lumetormi tõttu peatanud tootmise mõnedes Jaapani tehastes, kuna mõlemal on keeruline hankida tarnijailt autoosasid.

Täna peatas Toyota tootmise enda Takaoka tehases, mis toodab mudeleid Corolla ja iQ. Lisaks peatati tootmine ka Tsutsumi tehases, kus valmistatakse Priust ja Camryt. Töö jätkub, kui uued osad saabuvad, vahendas Reuters täna Toyota kõneisikut.

Honda peatas lume tõttu tootmise enda Yorii tehases. Peale Honda ja Toyota on mõned tehased seiskanud ka Suzuki.

Eelmise nädala lõpus sadas Tokyos maha 20 sentimeetrit lund ja see on häirinud nii lennu- kui ka rongiliiklust. 

Täna langes Toyota aktsia üle veerand protsendi, Honda aktsia tõusis ühe protsendi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077