Autor: Rainer Saad • 20. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma õlleturul sündis suurtehing

Maailma suurim õlletootja Anheuser-Busch InBev ostab 5,8 miljardi dollariga (u 4,3 mld euroga) KKR & Co ja Affinity Equity Partnersilt Lõuna-Korea õlletootja Oriental Brewery.

„Oriental Brewery tugevdab meie positsiooni kiiresti kasvavas Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnas,“ ütles AB InBevi tegevjuht Carlos Brito. Belgia õlletootja AB InBevi jaoks on Oriental Brewery näol tagasiostu tehinguga, kuna 2009. aastal müüdi ettevõte 1,8 miljardi dollariga KKR & Co-le, kirjutas Reuters.

Aasia õlleturule on sisenenud ka Carlsberg, Heineken ja SABMiller. 190 miljardi euro suurune Aasia õlleturg kasvab kaks korda kiiremini kui ülejäänud maailm.  

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077