Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev, Электронный справочник Äripäev • 20. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leivatehas lõpetas töö päevapealt

Kaks aastat tagasi makseraskustesse sattunud Rein Kilgi leivatehase rendile võtnud OÜ Linerel teatas reedel ootamatult kauplustele, et tellimusi enam vastu ei võeta, ning seiskas tehases tootmise.

Tartu tarbijate kooperatiivi turundusjuhi Kaire Krevaldi sõnul saadi firmalt selline teade reede hommikul. «Meile öeldi, et tootmist enam ei toimu ja 20. jaanuarist ei toimu ka tellimuste täitmist,» lausus ta Postimehele.

Teates märgiti, et tootmine peatatakse finantseeringu lõppemise tõttu. Samuti märgiti kirjas, et kuna firma juhatuse pingutused finantseeringu taastamiseks ei ole andnud tulemusi, esitas juhatus kohtule avalduse Linereli pankroti väljakuulutamiseks. 

Maksu- ja tolliameti andmetel oli Linereli maksuvõlg eilse seisuga 370 802 eurot.

Loe pikemalt Postimehest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077