Autor: Raigo Neudorf • 20. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas moodsa tehnoloogia abil tootmise efektiivsust tõsta?

Uute ja nutikate tehnoloogiate pealetung mängib erinevates majandusharudes järjest suuremat rolli ning tihtipeale võimaldab moodne tehnoloogia kiirendada ettevõtetes erinevaid protsesse, kärpida kulusid ja tõsta efektiivust.

Erinevatele IKT-lahendustele on avatud ka tööstussektor. Intelligentsed tootmissüsteemid, nn targad tehased ja uued küberohud on vaid mõned näited, millest tootmissektoris üha enam räägitakse. 2014 Tööstustehnoloogia seminari, kus tutvustamegi seda, kuidas tehnoloogia areng nii tööstuse kui majanduse arengut mõjutab ning kuidas on võimalik moodne tehnoloogia oma ettevõtte kasuks tööle panna. müügijuht Urmas Ruuto sellest, kuidas muudab majandust ja tööstust nn Asjade Internet (IOT ehk Internet of Things). Seda, milliseid muutusi toovad tööstussektorile kaasa intelligentsed tootmislahendused ja  nn Targad Tehased, tutvustab OÜ Virtuaalettevõte asutaja Marko Kokla. tootmise efektiivsemaks. Tarkvaralahenduste tootja ASi Proekspert esindaja Rui Martins Costa ettekanne keskendub aga sellele, millised on tööstusautomaatika tarkvaralahenduste uued trendid. (RIA) ettekandes keskendutakse sellele, millised küberohud ähvardavad tootmisettevõtteid ja kuidas nende vastu võidelda.i laborites. toimub teisipäeval, 25. veebruaril 2014 Tallinna Teaduspark Tehnopolis aadressiga Mäealuse 2/1. asuva registreerimisankeedi, kirjutades e-posti aadressile [email protected] või helistades 51 69 757.

Äripäeva Tööstusuudised ja Tallinna Teaduspark Tehnopol korraldavad 25. veebruaril

Seminaril räägib Ericsson Eesti

Kuulda saab ka seda, kuidas muutis TAKS (Tootmise Andme Kogumise Süsteem) ASi Estiko Plastar

Riigi Infosüsteemi Ameti

Seminaripäeva lõpus on aga osalejatel võimalik tutvuda tootmise tulevikutehnoloogiatega, mida arendatakse Tehnopol

Tööstustehnoloogia seminar „Kuidas moodsa tehnoloogia abil tootmise efektiivsust tõsta?“

Seminari soodushind on kuni 18. veebruarini 2014 registreerudes 179 eurot (km-ga 214,80 eurot). Alates 19. veebruarist kehtib seminarile registreerudes täishind 229 eurot (koos km-ga 274,80 eurot).Seminarile saab registreeruda läbi SIIN

Seminari programm:

Kuidas moodsa tehnoloogia abil tootmise efektiivsust tõsta?25. veebruar 2014, Tallinna Teaduspark Tehnopol, Mäealuse 2/1

9.00 – 9.50 Registreerimine ja hommikukohv värske Äripäevaga OÜ Virtuaalettevõte asutaja Marko Kokla10.40 – 11.20 Millised on tööstusautomaatika tarkvaralahenduste uued trendid? AS Proekspert tööstusautomaatika valdkonna IT-insener Michele Macri (inglise keeles)? AS Ericsson Eesti müügijuht Urmas Ruuto AS Estiko IT juht Indrek Jaal ja Columbus Eesti kliendisuhtejuht Monika Rytberg Riigi Infosüsteemi Ameti elutähtsate teenuste kaitse talituse juhataja Toomas Viira Tallinna Teaduspark Tehnopoli mehhatroonika ärivaldkonna juht Taavi Türner15.00 – 16.00 Tehnopoli labori külastus ja tutvumine tootmise tulevikutehnoloogiatega 16.00 Seminaripäeva lõpp

9.50 – 10.00 Seminari avasõnad. Päeva juhib Tööstusuudised.ee toimetaja Raigo Neudorf10.00 – 10.40 Milliseid muutusi toovad intelligentsed tootmislahendused ja targad tehased?

11.20 – 12.00  Kuidas muudab majandust ja tööstust IOT ehk Asjade Internet

12.00 – 13.00 Lõuna13.00 – 13.40 Kuidas muutis TAKS (Tootmise Andme Kogumise Süsteem) AS Estiko Plastar tootmise efektiivsemaks?

13.40 – 14.20 Millised küberohud ähvardavad tootmisettevõtet ja kuidas neid maandada?

14.20 – 15.00 Milliseid tootmise tulevikutehnoloogiaid katsetatakse Tehnopoli laborites? 

*Korraldajad jätavad endale õiguse viia seminariprogrammis sisse muudatusi

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077