Autor: Raigo Neudorf • 13. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ettevõtted osalevad rahvusvahelisel mööblimessil

Eesti ettevõtted osalevad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) eestvedamisel 13.–19. jaanuarini riikliku ühisstendiga Saksamaal Kölnis toimuval mööblimessil Imm Cologne 2014.

Eesti mööblitootmis- ja disainiettevõtted asuvad ühisstendil, mille pindala on enam kui 400m2. Eesti paviljonis esitletakse laias valikus elu-, magamis- ja lastetoamööblit kui ka ühiskondlikku ja õuemööblit, samuti valgusteid.

Tänavusel Eesti ühisstendil osalevad Askala OÜ, Borg OÜ, Jalak OÜ, Keha3 OÜ, Krisling OÜ, Maast Furniture OÜ, Radis OÜ, Tarmeko LPD OÜ, Tiksoja Puidugrupp AS, Ulaelu OÜ, Valsiniidu AS.

Imm Cologne on Euroopa olulisemaid mööblimesse, kus erialapublik hindab kõrgelt messi professionaalset atmosfääri ja mitmekülgset maailmatasemel väljapanekut. 2013. aastal toimunud messil osales 1250 eksponenti rohkem kui 50 riigist ning 142 000 külastajat enam kui 137 riigist.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077