Autor: Raigo Neudorf • 10. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uvic investeerib jäätisetootmise laiendamisse 3,2 miljonit

AS Uvic otsustas oma jäätisetootmise laiendamisse investeerida 3,2 miljonit eurot.

„Aasta oli tõepoolest hea. Suvine nõudlus jäätise järele ja suurenenud tootmisvõimalused panid mõtlema mastaapsemalt. Selle tulemusena otsustati investeerida tootmise laiendamisse täiendavad 3,2 miljonit eurot,“ märkis AS Uvic juhatuse esimees Aleksander Musarov.

Tema sõnul suunatakse investeeringud Lätis sisse seatud tootmisesse eesmärgiga suurendada võimsust ja laiendada sortimenti. Paljuski on see otsus seotud toodangu tarnete geograafiaga – Uvicu jäätist, sealhulgas ka sarja privat label oma, hangivad peaaegu kõik Balti riikide suuremad kaubandusketid.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077