Autor: Rivo Sarapik • 8. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia hakkas gaasi müüma

Võrreldes elektrituruga ootab avatud gaasiturg alles regulatsiooni ja tarbimisandmete hankimine eeldab palju käsitööd, mistõttu pakub Eesti Energia hetkel gaasi vaid suurema tarbimisega ettevõtetele.

“Tulevikus, kui gaasituru jaoks on loodud elektrituruga sarnane andmevahetusplatvorm, on võimalik, et pakume gaasitoodet ka keskmise ja väikese gaasitarbimisega ettevõtetele ning kodumajapidamistele,“ ei välistanud Eesti Energia tootedivisjoni juht Karla  Agan tulevikus gaasimüügi alustamist ka teistele klientidele.

Ettevõte müüb gaasi täielikult või osaliselt fikseeritud ning ka muutuva hinnaga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077