Autor: Raigo Neudorf • 25. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milline on riigi nägemus tööstussektori tulevikust?

22. novembril toimub Tallinnas tööstusvaldkonna aastakonverents „Tööstusettevõtete Äriplaan 2014“, kus sektoriga seotud ohte, võimalusi, minevikuvigu ja tulevikutrende arutavad tööstusvaldkonna tipptegijad.

Konverentsil tuleb juttu sellest, milline on riigi nägemus tööstussektori tulevikust ning arutletakse selle üle, kuidas vältida vigu, millega on kohaliku tööstuse arendamisel kokku puututud viimase 20 aasta jooksul.

Kindlasti pakub tööstussektori esindajatele huvi, millised on tööstusettevõtete väljavaated 2014-2020 eelarveperioodi toetuste taotlemisel.  Kõnealust teemat tutvustab konverentsil majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.Lisaks heidavad erinevaid tööstussektoreid esindavad tipptegijad pilgu lähitulevikku ja räägivad sellest, milliseid ohte ja võimalusi näevad nad oma tööstusharu arengutes 2014. aastal.Nende ja mitmete teiste põnevate teemadega astuvad konverentsil üles kohalike tööstusfirmade omanikud ja tippjuhid, samuti ettevõtlusorganisatsioonide ja ministeeriumide esindajad.Tööstusettevõtete Äriplaan 2014 toimub Tallinnas, Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses (Viru väljak 4) 22. novembril 2013.

Konverentsile on võimalik registreeruda hetkel soodushinnaga 199 eurot (km-ga 238,80 eurot), 2 või enam osaleja üheaegsel registreerumisel ühest maksjafirmast kehtib soodushind 169 eurot (km-ga 202,80 eurot) osaleja kohta.

Konverentsile saab registreeruda läbi SIIN asuva osalemisankeedi, helistades telefonil 51 69 747 või kirjutades e-posti aadressile [email protected].

Tööstusettevõtete Äriplaan 2014 korraldajaks on Äripäeva Tööstusuudised. Konverentsi täpsema programmi avaldame lähiajal Tööstusuudiste teemaveebis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077