Autor: Raigo Neudorf • 5. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Uvic: jäätisenõudlus ületas meie tootmisvõimsusi

Toidukaupade tootja AS Uvic teatas, et suhteliselt kuum ilm avaldus ettevõtte tüüpiliste suvetoodete ehk jäätise ja grillitoodete müügimahtudes.

„Teatud perioodidel ületas jäätisenõudlus meie tootmisvõimsusi. Ja seda isegi asjaolul, et uue hooaja alguses investeerisime me uude tootmisliini täiendavad 4 miljonit eurot,“ märkis AS Uvic juhatuse esimees Aleksander Musarov.

Tema sõnul on Uvici jäätis suve jooksul olnud edukas kõigil Balti riikide turgudel, kuigi suuremad realiseerimismahud registreeriti Lätis ja Leedus ning peamiselt „privat label“ liinis.„Olukord on paigast nihkunud ka grilltoodete puhul. Soojad suvepäevad soodustasid šašlõkkide ja grill-liha müügi kasvu,“ lisas Musarov.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077