Autor: Raigo Neudorf • 15. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehas alustas eksporti Seišellidele

Saku Õlletehas saatis augusti alguses teele ligi 800 kasti jooke, mille sihtpunktiks on ettevõtte kõige eksootilisem ekspordimaa Seišellid.

Esimese proovipartii jooke sai India ookeanis asuv saareriik juba mõned kuud varem, uus tellimus kinnitas huvi Saku toodete vastu.

„Suurem osa Seišellidele saadetud jookidest on Kissi siider, aga ka õlu ja longdrink. Meie teada on Saku jookide tarbijad Seišellidel eelkõige turistid, kellele sealne kaubandus peamiselt toetubki,“ ütles Saku Õlletehase juhatuse esimees Margus Kastein.Tema sõnul tekitab uus eksootiline sihtkoht ettevõttes elevust, kuid selle turu kogused ei saa olema suured. Peamised eksporditurud on ettevõtte jaoks Soome, Poola, teised Balti riigid ja Taani.Saku Õlletehase joogid on müügil 13 välisriigis. Ekspordi arvelt tuli 2012. aasta kokkuvõttes 34% Saku Õlletehase käibest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077