Autor: Raigo Neudorf • 12. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paldiskis avatakse homme tuulepark

Homme, 13. augustil avavad Eesti Energia ja Nelja Energia pidulikult Paldiski tuulepargi.

 Eesti Energia ja Nelja Energia püstitasid Pakri poolsaare põhjatippu 18 uut elektrituulikut ning vastvalminud Paldiski tuulepark sooritas edukalt elektrivõrgu katsetused.

Eesti Energia teatel võtab avamisest osa ka president Toomas Hendrik Ilves.Avamise puhul peavad kõne veel Ando Leppiman (MKM, energeetika asekantsler), Stanislav Tšerepanov (Paldiski linnapea), Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive, Nelja Energia juhatuse esimees Martin Kruus ning GE Power & Water taastuvenergia müügijuht Pierre Viallefond.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077