Autor: Raigo Neudorf • 22. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnopolis räägitakse tuleviku tehastest

Tallinna Tehnopolis toimub juuni alguses tootmisettevõtetele suunatud üritus, kus räägitakse tööstusesse osaliselt jõudnud tulevikust ning tuleviku tehastest.

4. juunil  kell 15.00 ootab Tallinna Teaduspark Tehnopol kõiki tootmisega tegelevaid ettevõtteid osalema tööstusklubisse, mis toimub Tehnopolis aadressil Teaduspargi 6/1.

Tehnopoli teatel antakse sündmusel ülevaade Mehhatroonika Innovatsioonikeskuse Euroopa ühe unikaalsema automatiseeritud paindtootmissüsteemi kohta.Samuti on võimalik kuulata  IB Kratese kogemusi, kuidas automatiseerida rutiinsed ja suuremat tähelepanu nõudvad tegevusi ning tagada automatiseeritud komponentide integreeritus.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077