Autor: Raigo Neudorf • 7. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balbiino: keegi oma turuosa kergelt ei loovuta

Jäätisetootja AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk ütles ASi Uvic jäätisetootmisse tehtud investeeringut kommenteerides, et ükski tootja oma turuosa kergelt loovutada ei kavatse.

 „Kena, et pelmeeniäris tegutsev ettevõte on otsustanud ka jäätiseärisse siseneda, sest nende praegune jäätiste turuosa jääb Eestis tublisti alla protsendi,” märkis Kolk.

“Teadmata, millesse jäätisetootmise juures investeeriti, on raske anda kommentaari investeeringu otstarbekusest. Kui eeldada, et investeeringusse kuulub ka uus jäätisetootmise liin, siis on sellise investeeringu tulemusel prognoositav jäätiseturul koha sisse võtmine,” lisas Kolk.Tema teada on seni Uvici Eestis müüdavad jäätised olnud Lätis toodetud ning seni avalikkusele antud kommentaaridest on jäänud mulje, et Eestis registreeritud ettevõtja uuendab lihtsalt Lätis asuvat tootmist.“Aeg on jäätiseäris parim analüütik. Selge on vaid see, et keegi oma turuosa kergelt loovutada ei kavatse,” märkis Kolk. “Ainult tootmisest jäätiseturul ei piisa - Eesti tarbija eelistab selgelt puhtust, kodumaist koort ja traditsioonilisust selle parimas tähenduses ning Balbiinol on kavas seda kõike jätkuvalt pakkuda.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077