Autor: Raigo Neudorf • 7. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Uvic: saime mõistliku investeeringuga kaasaegse tehase

AS Uvic finantsjuht Markus Kirsberg ütles jäätisetootmisse tehtud 4 miljoni euro suurust investeeringut kommenteerides, et ettevõte sai endale mõistliku investeeringuga täiesti kaasaegse tehase. 

„Tegemist on investeeringuga, mille tegime oma Läti tütarettevõte kaudu. Arvestades, et meil oli olemas Lätis jäätisetootmine ning investeeringut tehes tekkis võimalus saada osaliselt ELi tuge, muutus see investeering meile atraktiivseks,“ sõnas Kirsberg. „Tooted on täna juba turul ning tehases toodetakse kokku 68 erinevat tootenimetust.“

Uvici finantsjuhi kinnitusel on tehase võimsuseks ca 3000 tonni tooteid aastas, mis sõltub toodetavate toodete valikust.„Meie ambitsioon on saada tehasele Venemaa sertifitseerimine ning omada turuosa Baltikumis,“ märkis Kirsberg ja lisas, et hetkel on tehasel olemas impordiluba, mis võimaldab sel aastal Venemaale saata 300 tonni ulatuses tooteid ilma lõpliku sertifitseerimiseta.Baltimaade jäätiseturgu käsitleb Uvic ettevõtte finantsjuhi sõnul ühtsena ning konkurentsi turul liiga tihedaks ei peeta.„Meie tootevalikus on ka kallimad tooted, kuid esimeses järjekorras näeme eelist lihtsates ja kvaliteetsetes toodetes,“ lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077