Autor: Raigo Neudorf • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS E-Profiil asutab uue ettevõtte ja otsib sellele juhti

Nafta- ning gaasitööstusele suuri metallkonstruktsioone ja seadmeid valmistav AS E-Profiil plaanib luua uue projekteerimisfirma ja otsib sellele tegevjuhti.

E-Profiili poolt avaldatud tööpakkumisest selgub, et eesmärgiks on käivitada uus projekteerimisettevõte, mille põhitegevusalaks on maailma juhtivatele ettevõtetele nafta-, gaasi- ja energeetikatööstuse seadmete disain ja projekteerimine.

Kõnealusele firmale otsitakse hetkel tegevjuhti, kes oleks ühtlasi ettevõtte juhatuse liige. Kandidaatidelt nõutakse kõrgharidust masinaehituse ja/või ärijuhtimise valdkonnas ning soovitavalt töökogemust juhina masinaehituse või projekteerimisega seotud valdkonnas.ASi E-Profiil juhatuse liige Martin Mehilane ei soovinud uue ettevõtte loomisega seonduvat veel kommenteerida, kuna sellega seotud tegevused on hetkel alles varases järgus.

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077