Autor: Raigo Neudorf • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS E-Profiil asutab uue ettevõtte ja otsib sellele juhti

Nafta- ning gaasitööstusele suuri metallkonstruktsioone ja seadmeid valmistav AS E-Profiil plaanib luua uue projekteerimisfirma ja otsib sellele tegevjuhti.

E-Profiili poolt avaldatud tööpakkumisest selgub, et eesmärgiks on käivitada uus projekteerimisettevõte, mille põhitegevusalaks on maailma juhtivatele ettevõtetele nafta-, gaasi- ja energeetikatööstuse seadmete disain ja projekteerimine.

Kõnealusele firmale otsitakse hetkel tegevjuhti, kes oleks ühtlasi ettevõtte juhatuse liige. Kandidaatidelt nõutakse kõrgharidust masinaehituse ja/või ärijuhtimise valdkonnas ning soovitavalt töökogemust juhina masinaehituse või projekteerimisega seotud valdkonnas.ASi E-Profiil juhatuse liige Martin Mehilane ei soovinud uue ettevõtte loomisega seonduvat veel kommenteerida, kuna sellega seotud tegevused on hetkel alles varases järgus.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077