Toiduainetööstus Põltsamaa Felix investeeris majoneesi ja salatikastmete tootmisesse ligi 200 000 eurot, teatas ettevõte.
Lisaks tootmishügieeni- ning töökeskkonna paranemisele loob muudatus eeldused ka tootmismahtude ning efektiivsuse kasvuks Põltsamaal asuvas tehases.
„Eesti kastmeturu liidrina võtame majoneesi- ja salatikastmeturgu väga tõsiselt. Parandame pidevalt toodete kvaliteeti, teeme tootearendust ning meie soov on luua üha paremaid töötingimusi meie töötajatele,“ ütles Põltsamaa Felixi juhatuse esimees Anti Orav.
Eesti turule jõuab 39% Põltsamaal toodetud majoneesidest ja salatikastmetest. Ülejäänud osa läheb Põltsamaalt ekspordiks lähiriikidesse – Soome, Lätisse ja Leetu.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Põltsamaa Felixi majoneesi- ja kastmetootmises valmib 60 erinevat nimetust tooteid. Kokku toodab ja turustab Põltsamaa Felix ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tänavu 30. tegutsemisaastat tähistav pereettevõte
Tammer OÜ tõenäoliselt ehitus- ja laevatööstuses tutvustamist ei vaja. Ettevõtte arengut on algusest peale vedanud strateegilised investeeringud innovatsiooni, tootearendusse ja töötajatesse, mis on loonud võimaluse koos muutuvate turgude ja tehnoloogiatega kasvada. Kuidas aga sai kohalikust väikefirmast Põhjamaade suurim projektipõhine metallustevalmistaja, mis ekspordib 90% oma toodangust?