Autor: Raigo Neudorf • 8. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaasan Grupi uus tehas Sauel alustab tootmist kevadel

Vaasan Grupi poolt Sauele rajatav külmutatud pagaritoodete tehas alustab tootmist sel kevadel, kinnitas grupi pagaritoodete valdkonna direktor Lenita Ingelin.

„Täielikult töötavas tehases saab olema üle 100 töötaja ja seni on töötajate värbamine läinud plaanipäraselt,” märkis Ingelin, kelle sõnul on tehase juhiks nimetatud Alar Oja.) tehas teatas Vaasan Grupp läinud kevadel. tootmisüksused Rootsis ja tootmine tuuakse järk-järgult Eestisse. 

Ingelini sõnul hakkab tehas oma toodangut müüma Põhjamaades ja Baltikumis. Seda, kui suur saab olema uue tehase tootmismaht ning kui suureks kujuneb tehase investeering, Ingelin ei avalikustanud, kuna tema sõnul on tegu konfidentsiaalse infoga.Oma otsusest rajada Sauele uus külmutatud pagaritoodete (bake-off

Seoses uue tehase ehitamisega Sauele suletakse bake-off

Tootmistegevust alustatakse Saue tehases järk-järgult ja täisvõimsus saavutatakse 2014. aasta alguseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077