Autor: Raigo Neudorf • 4. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leht: Heineken valmistub Hartwalli müügiks

The Sunday Times’i andmetel valmistub Hollandi õlletootja Heineken müüma oma tütarettevõtet Hartwall, vahendab Talouselämä.

Lehe andmetel on Heineken palganud müügiprotsessi läbi viima JPMorgan Chase’i.

Heinekeni omandusse jõudis Hartwall 2008. aastal, mil see osteti 576 miljoni euroga ettevõttelt Scottish & Newcastle. Viimane omandas Hartwalli aga 2002. aastal.Heineken oma tütarettevõtte müügiplaane ei kommenteerinud.Hartwalli puhul on tegu Soome päritolu joogitootjaga, mis alustas tegevust 1836. aastal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077