Autor: Rainer Saad • 21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rauamaagi eest küsitakse topelthinda

Rauamaagi hind on viimase nelja kuuga peaaegu kahekordistunud, kuna Hiina majandus suutis vältida halvimaid stsenaariume.

Eelmisel aastal langes rauamaagi hind 87 dollarini tonni kohta. Alates sellest hinnatasemest on rauamaagi hind nelja kuuga rallinud 158 dollarini tonni kohta, mis on 15 kuu kõrgeim tase, kirjutas Reuters.

Hiina majandus suutis eelmisel aastal vältida rasket maandumist ning kasvas viimases kvartalis võrreldes eelmise aastaga 7,9%, mis on rohkem kui analüütikute prognoositud 7,8%.

Toostusuudised.ee korraldab 29. jaanuaril Tallinnas tooraineseminari, kus tuntud ettevõtted jagavad toorainete hankimisega seotud kogemusi. Täpsem info seminari kohta asub SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077