Autor: Raigo Neudorf • 10. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: tööstused vajavad kallimate töökohtade loomiseks tippinsenere

Keila tööstuspargis tootmisettevõtteid külastanud minister Partsi sõnul vajavad tööstuse lipulaevad uue hüppe tegemiseks tippinsenere.

Parts külastas eile Keila tööstuspargis asuvaid ettevõtteid PKC Eesti, Glamox, Saajos ja Ensto Ensek AS ning osales ettevõtjatega ühisel ümarlaual.

Ministri sõnul oli külastuse eesmärgiks mõista seda, millised on nimetatud ettevõtete arenguplaanid ning milline võiks olla ettevõtete koostöö riigiga.„Kohtumisel koondusid välja olulisemad küsimused nende ettevõtete jaoks. Üheks olulisemaks teemaks on inseneride juurdevool. Eesti majanduse järgmine arenguaste on kallimate töökohtade loomine. See aga tähendab kohapeal tegutsevaid tippinsenere,“ lausus Parts.Ministri sõnul on tippinseneride olemasolu aluseks nii tootlikkuse kasvule kui suurema lisandväärtusega töökohtade loomisele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077