Autor: Raigo Neudorf • 13. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jari Kukkonen: Lean-juhtimine tähendab probleemide lahendamist

Juhtimiskonsultant Jari Kukkonen ütles täna toimuval Äripäeva Lean-juhtimise konverentsil, et Lean-filosoofia eesmärgiks on ettevõtete efektiivsuse tõstmine ja raiskamise lõpetamine.

„Lean juhtimine pole midagi muud kui probleemide lahendamine. Inimesi lihtsalt tuleb nendesse protsessidesse kaasata,“ märkis Kukkonen, kes on Lean-valdkonnaga kokku puutunud ligi paarkümmend aastat..

Kukkonen rõhutas, et ettevõtte töö- ja tootmisprotsessides on vajalikud vaid need tegevused, mis kliendile väärtust loovad.Kukkoneni sõnul esineb ettevõtete tööprotsessides teatud juhtudel kuni 97 protsendi ulatuses väärtust mitte lisavaid tegevusi ning vaid 3 protsendi ulatuses on protsesse, mis tegelikult väärtust loovad.Jari Kukkoneni ettekandega saab tutvuda SIIN

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077