Autor: Raigo Neudorf • 4. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millises sektorites oli suurim kasumi kasv!

Krediidiinfo andmetel toimus 2011. aastal suurim kasumi kasv muude teenindavate tegevuste valdkonnas, kus kasumid kasvasid 689,2% ehk 7 korda.

Kunsti, meelelahutuse ja vabaaja sektoris kerkisid kasumid 6 ning finants- ja kindlustussektoris 2 korda.

Kasumi muutus erinevates sektorites oli 2011. aastal võrrelduna 2010. aastaga järgmine:

Põllumajandus, metsamajandus ja kalapüük  +49%

Mäetööstus                                                               +61,9%Töötlev tööstus                                                         +46,5%Elektrienergia, gaasi ja auruga varustamine     +139,1%Veevarustus, kanalisatsioon, jäätmekäitlus      -57,3%Ehitus                                                                        +130,4%Hulgi- ja jaekaubandus                                          +54,7%Veondus ja laondus                                                +91,2%Majutus ja toitlustus                                                +304,5%Info ja side                                                                +3,3%Finants- ja kindlustustegevus                             +189,2%Kinnisvaraalane tegevus                                      +56,8%Kutse-, teadus- ja tehnikaalane tegevus            +44,5%Haldus- ja abitegevused                                     +142,1%Haridus                                                                     -32,6%Tervishoid ja hoolekanne                                       -46%Kunst, meelelahutus ja vaba aeg                       +572,8%Muud teenindavad tegevused                              +689,2%

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077