Autor: Raigo Neudorf • 3. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP 100 esikümnes kaheksa tootmis- ja tööstusfirmat

Äripäeva poolt koostatud Eesti edukamate ettevõtete edetabeli TOP 100 esikümnesse mahtus koguni kaheksa tootmis- ja tööstusettevõtet.

Nagu juba eelmise nädala lõpus kirjutasime, tuli TOP 100 võitjaks keemiatööstusettevõte Molycorp Silmet. Möödunud aasta edetabelis asus ettevõte 27. kohal.

Kahele järgmisele positsioonile asetusid tootmisfirmad PKC Eesti ja Ericssson Eesti, kellest esimene oli TOP 100 möödunud aastane võitja ning teine 10. koha omanik.Seekordse TOP 100 4. koht kuulus keemiatööstust esindavale Viru Keemia Grupile, 6. koht rõivatööstusfirmale Silvano Fashion Group, 7. koht toiduainetööstusele Tartu Mill, 8. koht paberitootjale Horizon ning 9. koht masinaehitusfirmale ABB.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077