Autor: Raigo Neudorf • 23. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volkswagen investeerib Hiinasse 14 miljardit eurot

Saksa autotootja Volkswagen AG soovib oma kasvu Hiina turul kiirendada, vahendab Kauppalehti.

Selleks on autotootjal kavas järgneva nelja aasta jooksul Hiinasse investeerida 14 miljardit eurot, kinnitas Volkswageni Hiina juht Jochem Heizmann.

Tema sõnul plaanib Volkswagen ehitada Hiinasse neli uut tehast. Saksa autotootja valmistab Hiinas sõidukeid koos SAIC Motori ja FAW Group’iga.Selle aasta esimese üheksa kuuga müüs Volkswagen Hiinas kaks miljonit sõidukit, mida on 18 protsenti enam kui mullu samal ajal. Ettevõtte müügikasv oli samal ajal kaks korda kiirem kui sektoris keskmiselt.Prognooside kohaselt kasvab aastaks 2018 Volkswageni tootmismaht vähemalt nelja miljoni sõidukini aastas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077