Idufirma jõudis esimese suurlepinguni trükitööstusega

Tehnopoli inkubatsioonifirma Fututec OÜ jõudis esimese suurtehinguni, paigaldades trükitööstuse Metaprint tehastesse kinnisvaraobjektide ohuolukordade visualiseerimise ja juhtimise tarkvaraplatvormi.

„Peale kahe aasta pikkust arendustööd ja korduvaid testimisi on tarkvaraplatvorm valmis ning usume, et õige pea aitab see paljudel Eesti ja muu maailma ettevõtetel oluliselt parandada objektide tehnilist järelevalvet,” ütles Fututec OÜ juhatuse liige Olari Miiter.

Metaprindi tegevjuhi Martti Lemendiku kinnitusel on Fututeci tarkvara maailmas leiduvate analoogidega võrreldes uudsem. „Eriti oluline, et see on lühikese ajaga hoonetes installeeritav,” rääkis Lemendik.

Projekti raames teostas Fututec Metaprindi tehastes turvalisuse auditi, kaasajastas ohuolukordade juhendid ning viis objektide turvavaldkonnaga seotud andmed tänapäevasesse pilvetehnoloogial süsteemi. Samuti paigaldati reaalaja info kogumise seadmed, mis võimaldavad koguda, töödelda ja visualiseerida jooksvat infot objektidelt.

Fututec OÜ arendab pilvetehnoloogial põhinevat kinnisvaraobjektide ohuolukordade visualiseerimise ja juhtimise tarkvaraplatvormi äri- ja avaliku sektori ettevõtetele. Platvorm koondab endas ettevõtte objektide plaanid, juhendid ja muud olulised dokumendid ning muudab need kättesaadavaks ettevõtte võtmeisikutele nii tööl kui reisil. Fututec OÜ on asutatud 2010. aastal ning on Tehnopoli Startup Inkubaatori ettevõte.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara