Autor: Tanel Raig • 16. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vorstitootja andis korvpallikoolile uue nime

Valga Korvpallikooli president Margus Lepik ja Atria Eesti AS juhataja Olle Horm allkirjastasid koostööleppe, mille järgi Valga Korvpallikooli põhimeeskond hakkab kandma nime Valga Maks ja Moorits.

„Atria Eesti eesotsas on spordist ja korvpallist lugu pidavad mehed ja nii läksid läbirääkimised kiirelt. Tänu Atria Eesti AS panusele saame tugevdada nii põhimeeskonda kui ka tõhusamalt arendada korvpalli Valgamaal ja Lõuna Eestis,” ütles klubi üks juhte Margus Lepik, lisades, et Maks ja Moorits on Valgamaa tuntuim kaubamärk ning läbi korvpallimeeskonna tegemise saab ettevõtet ja tema toodangut tutvustada nii Eestis kui ka teistes Balti riikides.

Valga Korvpallikool on lisaks peatoetajale, Valga linnale mitu aastat otsinud ettevõtet, kes annaks oma panuse korvpalli arendamisel Lõuna-Eestis ning usaldaks oma nime Valga korvpallimeeskonnale.

„Valga Korvpallikool tegutseb just Lõuna-Eestis, kus asuvad ka Atria Eesti suurimad tootmisüksused. Tahame toetada siinset kogukonda spordi kaudu. Korvpall on üks Eesti populaarsemaid spordialasid ja selle hea käekäik on meile oluline,“ ütles Horm.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077