Autor: Tanel Raig • 15. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nurme Turvas: uus maks šokeerib!

Riik plaanib kiirustades kehtestada maavaradele ja merevedudele uued kõrgemad tasud. Ettevõtte Nurme Turvas juhatuse liikme Üllar Püvi sõnul on riigi käitumine šokeeriv, sest igal aastal lisandub mõni uus maks.

”Paar nädalat tagasi oli see uudis veel šokk. Varasematel aegadel on neid asju ikka pikemat läbi räägitud ja ette teada antud, on olnud graafikud, kuidas maksed tõusevad. Kuid nüüd mõeldakse igaks aastaks mingi maksutõus välja. Sellest aastast ei tohi kasutada eridiisli kütust, mis tähendas olulist hinnatõusu turba- ja kõigile kaevandajatele. Aasta hiljem tuleb äkki maarent vms. Igaks aastaks on mingisugune maksutõus välja mõeldud,” rääkis turbaettevõtja Püvi, kelle sõnul on veel kõige variserlikum põlevkivi hinnatõus.

Loe edasi aripaev.ee leheküljelt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077