Nurme Turvas: uus maks šokeerib!

Riik plaanib kiirustades kehtestada maavaradele ja merevedudele uued kõrgemad tasud. Ettevõtte Nurme Turvas juhatuse liikme Üllar Püvi sõnul on riigi käitumine šokeeriv, sest igal aastal lisandub mõni uus maks.

”Paar nädalat tagasi oli see uudis veel šokk. Varasematel aegadel on neid asju ikka pikemat läbi räägitud ja ette teada antud, on olnud graafikud, kuidas maksed tõusevad. Kuid nüüd mõeldakse igaks aastaks mingi maksutõus välja. Sellest aastast ei tohi kasutada eridiisli kütust, mis tähendas olulist hinnatõusu turba- ja kõigile kaevandajatele. Aasta hiljem tuleb äkki maarent vms. Igaks aastaks on mingisugune maksutõus välja mõeldud,” rääkis turbaettevõtja Püvi, kelle sõnul on veel kõige variserlikum põlevkivi hinnatõus.

Loe edasi aripaev.ee leheküljelt.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara