Autor: Ain Alvela • 26. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ABB korraldab TTÜs innovatsiooniseminari

Tasuta seminaril esinevad ABB Grupi tippspetsialistid üle kogu maailma.

Energeetika- ja automaatikatehnoloogiaettevõte AS ABB korraldab 5. oktoobril Tallinna Tehnikaülikoolis kõrgetasemelise innovatsiooniseminari, millel esinevad kontserni tippspetsialistid üle kogu maailma.

Tänavu Eestis 20. aasta tegutsemise juubelit tähistava ABB korraldatava seminari eesmärk on anda ülevaade maailma juhtivatest toodetest ja tehnoloogiatest nii energeetika kui automaatika alal. „ABB on olnud tehnoloogialiider ja suunanäitaja pea kõigis valdkondades, milles tegutsetud. Seminarile ootame kõiki huvilisi, keda köidavad innovatiivsed tooted ja tehnoloogiad,“ märkis ABB Balti riikide juht Bo Henriksson.

Innovatsiooniseminaril on viis põhiettekannet. ABB Põhja-Euroopa avalikkussuhete juht Mats Holmberg räägib ABB innovatsioonidest ja nende taustast läbi ajaloo, ABB Grupi ettevõtlusjuht Girish Nadkarni ettevõtte investeerimisstrateegiast, grupi robotitehnoloogia juht Anders Helgeson robotite, Šveitsi ABB teadus- ja arendustegevuse juht Veli-Matti Leppänen energeetika- ning Rootsi ABB automaatikatehnoloogia osakonna juhataja Tomas Lagerberg automaatikavaldkonnas toimuvast.

Innovatsiooniseminaril osalemine on tasuta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077