ABB korraldab TTÜs innovatsiooniseminari

Tasuta seminaril esinevad ABB Grupi tippspetsialistid üle kogu maailma.

Energeetika- ja automaatikatehnoloogiaettevõte AS ABB korraldab 5. oktoobril Tallinna Tehnikaülikoolis kõrgetasemelise innovatsiooniseminari, millel esinevad kontserni tippspetsialistid üle kogu maailma.

Tänavu Eestis 20. aasta tegutsemise juubelit tähistava ABB korraldatava seminari eesmärk on anda ülevaade maailma juhtivatest toodetest ja tehnoloogiatest nii energeetika kui automaatika alal. „ABB on olnud tehnoloogialiider ja suunanäitaja pea kõigis valdkondades, milles tegutsetud. Seminarile ootame kõiki huvilisi, keda köidavad innovatiivsed tooted ja tehnoloogiad,“ märkis ABB Balti riikide juht Bo Henriksson.

Innovatsiooniseminaril on viis põhiettekannet. ABB Põhja-Euroopa avalikkussuhete juht Mats Holmberg räägib ABB innovatsioonidest ja nende taustast läbi ajaloo, ABB Grupi ettevõtlusjuht Girish Nadkarni ettevõtte investeerimisstrateegiast, grupi robotitehnoloogia juht Anders Helgeson robotite, Ðveitsi ABB teadus- ja arendustegevuse juht Veli-Matti Leppänen energeetika- ning Rootsi ABB automaatikatehnoloogia osakonna juhataja Tomas Lagerberg automaatikavaldkonnas toimuvast.

Innovatsiooniseminaril osalemine on tasuta.

Osale arutelus

  • Ain Alvela

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara