Autor: Indrek Kald • 24. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BLRT kutsub kokku erakorralise üldkoosoleku

BLRT Grupp kutsub 3. oktoobril kokku erakorralise aktsionäride üldkoosoleku, mille päevakorras on läbiviidud erikontrollide aruannete tutvustamine.

Erikontrollid viisid läbi advokaadibürood Glikman & Partnerid ning Lawin ja audiitorbürood Ernst&Young ning KPMG.

"Mõlema erikontrolli puhul saab üheselt järeldada, et kõigi erikontrollide käigus kontrollitud tehingute puhul on kõik isikud saanud õiguse omandada BLRT Grupi aktsiad samadel alustel ja tingimustel ning omaaktsiate omandamisel ei ole antud ühele või teisele aktsionärile eeliseid. Erikontrollid on andnud vastused kõigi osapoolte küsimustele ja loodame, et see pinge, mis aktsionäride vahel seni on olnud, nüüd vaibub," ütles BLRT Grupi kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets.

Ulatuslikuima erikontrolli – kõiki kontserni omaaktsiatega aastail 1994–2011 sooritatud tehingute üle – teostati aktsionär ja ettevõtte juhi Fjodor Bermani algatusel. Aktsionär Mihhail Gnidini ettepaneku alusel kontrolliti tehinguid aastail 2007–11.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077