Autor: Tanel Raig • 7. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sügisel alustab õpinguid tootmisjuhtide kooli uus lend

Äripäeva Tootmisjuhtide Kooli uus lend alustab õpinguid 20. septembril. Koolitaja on Jari Kukkonen.

Tootmisjuhtide kooli programm keskendub praktilisele poolele. Koolituse raames külastatakse erinevaid ettevõtteid, et näha, kuidas on probleeme lahendatud igapäevatöös. Koolitusprogramm koosneb 6 osast, millest 3 toimuvad osalejate endi ettevõtetes.

Koolitusprogrammi teemad:Organisatsioon. Innustava juhtimiskultuuri loomine.

Protsessid. Lihtsad ja efektiivsed tööriistad tööprotsesside täiustamiseks.Ressursid. Masinate ja seadmete suutlikkuse kasvatamine.Tarneahela kvaliteet. Tegelikku konkurentsieelist loov kvaliteedijuhtimine.Sinu ettevõte tootlikkuse parendamine – metoodikad praktikasse.Muutuste elluviimine. Edulugude tutvustamine.

Koolituse sihtgrupiks on tootmisettevõtete töötajad, kes tegelevad ettevõttes tootmisprotsesside optimeerimise ja juhtimisega - tootmisjuhid, meistrid, arendusjuhid, kvaliteedijuhid, ostude ja logistika eest vastutavad isikud, hooldusjuhid ja –meistrid ning hooldusmehaanikud.

Äripäeva Tootmisjuhtide Kooli kohta leiab lähemat infot SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077