• 11.06.12, 14:19
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Maxima avas Harjumaal esimese kondiitritsehhi

Eile alustas Maardus tööd Maxima esimene Harjumaal asuv kulinaaria- ja kondiitritsehh, kus valmistatakse iga päev üle 100 erineva toote jaeketi kõikide Harjumaa kaupluste jaoks.
Maxima kulinaaria- ja kondiitritsehhis asus tööle 20 kondiitrit ja kokka. Igapäevaselt valmistatakse tsehhis üle 50 erineva kondiitri- ning ligi 70 kulinaariatoodet, peamiselt eestimaisest toorainest. Uus tsehh hakkab salatite, sooja valmistoidu ning magusroogadega varustama kogu Harjumaad, sealhulgas ka kõiki Tallinna kauplusi. Kolmandik tsehhi toodangust valmib spetsiaalselt vastavatava köögi jaoks koostatud retseptide põhjal.
Maardu kulinaaria- ja kondiitritsehhi ehitamine algas möödunud aasta sügisel, tsehhi koguinvesteeringud ulatuvad 130 000 euroni.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 17.09.25, 11:21
Kuidas valida ettevõttesse õige riiulisüsteem?
Olgu tegu väikese laoruumiga või suure logistikakeskusega – sobiva riiuli leiab igasse keskkonda. Õige valiku tegemisel tuleb arvestada mitmete teguritega, näiteks hoiustatavate esemete kaalu ja ruumi eripäradega. Siin on mõned praktilised soovitused, mis aitavad sobiva riiuli leida.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele