Autor: Tanel Raig • 11. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima avas Harjumaal esimese kondiitritsehhi

Eile alustas Maardus tööd Maxima esimene Harjumaal asuv kulinaaria- ja kondiitritsehh, kus valmistatakse iga päev üle 100 erineva toote jaeketi kõikide Harjumaa kaupluste jaoks.

Maxima kulinaaria- ja kondiitritsehhis asus tööle 20 kondiitrit ja kokka. Igapäevaselt valmistatakse tsehhis üle 50 erineva kondiitri- ning ligi 70 kulinaariatoodet, peamiselt eestimaisest toorainest. Uus tsehh hakkab salatite, sooja valmistoidu ning magusroogadega varustama kogu Harjumaad, sealhulgas ka kõiki Tallinna kauplusi. Kolmandik tsehhi toodangust valmib spetsiaalselt vastavatava köögi jaoks koostatud retseptide põhjal.

Maardu kulinaaria- ja kondiitritsehhi ehitamine algas möödunud aasta sügisel, tsehhi koguinvesteeringud ulatuvad 130 000 euroni.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077