Autor: Tanel Raig • 26. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kokkuvõte 26. märtsi tööstusuudistest

Kokkuvõte tööstussektorile olulistest uudistest lehekülgedelt aripaev.ee, bestsales.ee, best-marketing.com, ehitusuudised.ee, raamatupidaja.ee, sekretar.ee ja toostusuudised.ee.

Fazer: astume konkurentidele kandadele. Kuigi leiva-saia tarbimine eelmisel aastal kahanes, suutis Fazer kasvatada nii oma mahtu kui ka käivet. Maiustused valmistasid aga Fazerile mullu positiivne üllatuse. Selle aasta eesmärk on Fazeril astuda konkurentidele kandadele nii maiustuste kui ka leiva-saia turul. Intervjuud Fazer Eesti juhatuse esimehe Kristjan Kongoga SAAB LUGEDA SIIT.

Fazer Grupi käive kasvas 4,1%. Kasumlikult tegutsenud Fazer Grupi käive kasvas eelmisel aastal 4,1%, ulatudes 1,58 miljardi euroni. Pea kolmveerand tuhande töötajaga Fazer Eesti käive ulatus 22,8 miljoni euroni, kasvades võrreldes aasta varasemaga 12,4%. Grupi ärikasum oli 54,2 miljonit eurot (2010. aastal 58,5 mln eurot). Bilansimaht oli eelmise aasta lõpu seisuga 933,3 miljonit eurot (aasta varem 981,8 mln eurot) ning grupi töötajate arv 15 198 (2010. aastal 16 573). LOE EDASI SIIT.

ABB tarneahelajuhi 7 soovitust hangete korraldamisel. ABB Bati riikide tarneahelate juht Peep Tomingas esitas tänasel Äripäeva Logistika klubi ning Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühingu PROLOG ABB külastusel seitse reeglit, mida ABB jälgib hangete läbiviimisel. LOE REEGLEID SIIT.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077