• 07.02.12, 12:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Valio toob müügile ligi kaks aastat valminud juustu

Veebruaris toob Valio turule 20 kuud laagerdunud parmesani tüüpi juustu Forte Speciale.
Kui tavaline Forte laagerdub Itaalias vähemalt 10 kuud, siis Forte Speciale laagerdumisaeg on minimaalselt 20 kuud. Pikem laagerdumisaeg annab juustule küpsema ja rikkalikuma maitse, meeldivama lõhnabuketi ning veelgi teralisema struktuuri. Eelkõige sobib Forte Speciale veini kõrvale suupisteks, laastude või murtud kuubikutena juustutaldrikule koos pirnitükkide või viinamarjadega, samuti kasutamiseks riivjuustuna erinevate pastatoitude peale ja risotodesse.
Valio Võru juustutehases eestimaisest piimast valmiv Forte on ainuke Eestis toodetav parmesani tüüpi juust. Juust laagerdub Itaalias spetsiaalsetes Parma juustukeldrites koostöös Itaalia suurima parmesanijuustude tootja Saviola s.p.a.-ga. Forte Speciale valmimine kestab kokku ligi kaks aastat, nõudes terve selle perioodi jooksul väga puhast ja täpset tootmisprotsessi.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.04.25, 10:38
Ladude automaatne täislahendus muudab laotöö kiireks ja veavabaks
Moodsad laolahendused sisaldavad lisaks digitaalsele tarkvarale ning robottõstukitele pool- ja täisautomaatseid riiulisüsteeme, tornladusid ning komplektseid turvalahendusi, mis lahendavad kogu ettevõtte siselogistika. Willenbrock Baltic OÜ projektijuht Jaan Viita rõhutab, et oluline on vaadata siselogistikat tervikuna, sest vaid nii saab välja töötada maksimaalset kasu toova terviklahenduse.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele